Online nascholing stralingsbescherming

Radiant Stralingsadvies is een unieke samenwerking aangegaan met Linda Krikke, geregistreerd stralingsbeschermingsdeskundige en oprichter van AVS, en hebben samen AVS-Radiant Stralingsonderwijs opgericht. 

AVS-Radiant biedt medisch professionals een alternatief voor bij- en nascholing stralingsbescherming. Niet meer weg van de praktijk maar online te volgen! Wij ontwikkelden een gedegen en geaccrediteerde online periodieke nascholing stralingsbescherming. De eerste online nascholingen stralingsbescherming van AVS-Radiant zijn gericht op de tandheelkunde. 

TMS Tandheelkunde Basis

Met deze nascholing TMS Tandheelkunde Basis voldoet u in één keer aan de nascholingsverplichting uit de wetgeving (Bbs). Deze nascholing is op basis van e-learning, u volgt het online, op de momenten dat het ú uitkomt. Deze nascholing is geaccrediteerd met 4 KRT punten.

Tandartsassistenten en mondhygiënisten

Veel assistenten en mondhygiënisten uit de  mondzorgpraktijk hebben een opleiding gevolgd om in opdracht röntgenfoto’s te mogen maken. Volgens de beroepsrichtlijn moet deze kennis elke 5 jaar worden opgefrist. Met deze online nascholing voldoe je aan deze eis.