Over mij

Anja Brouwer-Breukelman Stralingsdeskundige 01

In de stralingsbescherming bestaat veel wet- en regelgeving. Zie het als de jaarlijkse belastingaangifte: veel regeltjes en gedoe. Niet leuk, maar het moet toch gebeuren. Vaak wordt het uitgesteld. En dit zorgt voor verschillende problemen. Deze kom ik in mijn vak als stralingsdeskundige veel tegen. Ik zorg ervoor, dat je als (zorg)instelling of industriële toepassing simpel en bijna moeiteloos voldoet aan de wetten en regels.

Is het tijd om jouw stralingsbescherming vanaf nu beter te regelen? Weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan, net als bij je belastingaangifte, voor een professional. Na 10 jaar gewerkt te hebben als radiodiagnostisch laborant, werd het voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan. Na een aantal jaren werkzaam als Coördinerend Stralingsdeskundige, kreeg ik mijn 2e kindje. Dit was de trigger voor mij, om voor mezelf te gaan beginnen. 

 

Zelfstandig, persoonlijk en flexibel!

 

Wat ik vaak miste in het werken voor andere bedrijven, is echte persoonlijke aandacht. Wanneer het complex wordt, is het fijn als iemand de tijd voor je neemt. Inmiddels ben ik geruime tijd onderweg en heb ik gemerkt dat dit de beste keus is geweest voor mijzelf en voor de klant.

Ik help je graag met jouw stralingsvraagstuk!